Wouter Vrancken na KAA Gent tegen KV Mechelen

Vrancken kritisch na zege: “Sommige jongens waren te makkelijk, dat kan je nooit doen”

16 september om 20:47

KAA Gent wist zondag te winnen van KV Mechelen. Er stond na het eindsignaal een 2-0 stand op het scorebord door doelpunten van Franck Surdez en Noah Fadiga. Trainer Wouter Vrancken was kritisch op het vertoonde spel van zijn team.

Vrancken zag twee totaal verschillende helften. "Eerste helft content, tweede helft niet content", aldus een duidelijke trainer op de officiële kanalen van Gent

Vrancken was kritisch over het vertoonde spel van zijn spelers na de domme rode kaart van Jules van Cleemput. "Sommige jongens waren te makkelijk, dat kan je nooit doen", concludeert Vrancken.

Ondanks het vertoonde spel is de trainer van de Buffalo's blij met de overwinning. "Na de interlandbreak zijn we content dat we drie punten thuis houden vandaag", concludeert Vrancken.

Gent speelt haar volgende wedstrijd in de JPL tegen Club Brugge. Er zal zondag worden afgereisd naar het Jan Breydel Stadion.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.