Noah Sadiki reageert na verlies Union SG tegen Antwerp

Geen crisis bij Union, maar Sadiki vond het wel "een reality-check voor iedereen"

15 september om 22:51

Noah Sadiki was na de verloren match tegen Royal Antwerp FC realistisch en stelde vast dat Union Saint-Gilloise nooit aanspraak had gemaakt op de zege. "Terug met onze voetjes op de grond", zei hij na afloop.

"Ik heb het gevoel dat we nooit echt in die wedstrijd zijn gekomen", analyseerde Sadiki voor de camera’s van Sporza. "We hadden enkele situaties waar we goed waren, maar ik denk dat het nooit genoeg is geweest vandaag."

Van een crisissituatie wilde Sadiki niets weten, hij vertrouwt erop dat Union beter gaat doen naarmate het seizoen vordert. "9 op 21 is veel te weinig ten opzichte van wat Union de drie voorgaande jaren heeft gepresteerd. Het jaar is nog lang en we moeten gewoon top zes spelen."

Toch vond de middenvelder dat er nu een tandje bijgezet moet worden. "Het is een reality-check voor iedereen dat we terug met onze voetjes op de grond komen. We moeten beginnen harder te werken, slimmer te werken en dat we killers beginnen worden."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.