Tjaronn Chery reageert na zege van Antwerp op Union SG

Publieksspeler Chery genoot op de Bosuil: "Vooral blij hoe we gespeeld hebben"

15 september om 22:22

Tjaronn Chery scoorde zondag tegen Union Saint-Gilloise alweer zijn derde treffer in dienst van Royal Antwerp FC. De spelmaker was na afloop dan ook blij met zijn eigen prestatie, maar meer nog met de drie behaalde punten.

Antwerp had drie wedstrijden op rij niet gewonnen en dus waren de fans op de Bosuil wel weer eens toe aan een overwinning. "We wisten dat er een beetje druk op stond en we weten dat we beter konden dan vorige wedstrijden", zei Chery bij Sporza. "Ik ben blij met de wedstrijd en vooral hoe we gespeeld hebben."

De middenvelder had niet precies begrepen waarom de goal van Kerk in de eerste helft niet werd goedgekeurd, maar had zich toch gelijk weer gefocust op het vervolg. "We moeten accepteren dat de scheidsrechter het een overtreding vond. Daarna zijn we goed doorgegaan."

Met de 2-0 gooide Chery de partij in het slot en dat kwam precies op het juiste moment. Even vreesde hij nog wel dat ook die goal niet doorging. "Het duurde lang voordat het doelpunt goedgekeurd werd. Ik weet niet wat er aan de hand was, dus daarom juichte ik ook nog niet. Bij 2-0 weet je bijna zeker dat het gedaan is", besloot hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.