Felice Mazzu prijst Bilal Brahimi na winnende treffer voor STVV

Mazzu prijst Brahimi: "Soms kun je een match winnen met iets geniaals"

15 september om 22:06

Felice Mazzu debuteerde zondag als trainer van Sint Truiden VV en haalde gelijk drie punten binnen. De ervaren coach was alvast zeer te spreken over de inzet die zijn spelers hadden getoond.

Tegenstander OH Leuven was ongeslagen afgereisd naar Stayen, maar beet zich stuk op de felle Kanaries. "We waren niet de beste ploeg", zei Mazzu na afloop tegen DAZN. "Dat we deze wedstrijd winnen op wilskracht en de wil om die drie punten te pakken, dat betekent zeer veel voor deze ploeg."

Bilal Brahimi besliste de partij met een geweldige knal vanuit de tweede lijn. "Soms kun je een match winnen met iets geniaals en de technische kwaliteiten zijn duidelijk aanwezig bij Brahimi", prees Mazzu de matchwinnaar. Toch vond hij het toch vooral een teamprestatie. "Het werk van de gehele ploeg was echter enorm."

Mazzu ziet de komende tijd nu met vertrouwen tegemoet. "Hopelijk geeft deze overwinning ons vertrouwen en kunnen we verder werken naar een speelstijl met meer balbezit. Vandaag waren we heel efficiënt. Ik ben er zeker van dat wij nog beter kunnen de komende weken en maanden", klonk het. Volgende zaterdag gaan de Kanaries op bezoek bij Beerschot.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.