STVV heeft eerste zege van het seizoen beet, debutant Mazzu dankt Brahimi

15 september om 17:57

STVV heeft zondag zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt. Bij het debuut van Felice Mazzu als trainer van de Kanaries kroonde Billal Brahimi zich tot matchwinnaar. In de slotfase schoot hij STVV naar een 2-1 zege.

OHL begon ongeslagen aan het duel in Limburg. Terwijl SVVV dit seizoen voor zondag nog niet wist te winnen. Het bestuur van de Kanaries greep onlangs in. Het gaf Lattanzio de bons en stelde Mazzu aan als nieuwe trainer. De trainer debuteerde tegen OHL en bracht Patris in de ploeg. De ex-speler van OHL wordt gehuurd van Anderlecht.

De eerste helft op Stayen had weinig om het lijf, maar dat vergaten de fans van STVV vlak voor de pauze.Bertaccini tekende immers voor de 1-0. In het tweede bedrijf leek de thuisploeg de match onder controle te hebben, maar na 64 hingen de bordjes weer in evenwicht. Na een corner tekende Banzuzi voor de gelijkmaker. Beide clubs gingen daarna op zoek naar de winnende treffer. Uiteindelijk was het STVV dat scoorde. Vanuit de tweede lijn schoot Brahimi raak.