konan N Dri voor STVV-OHL in Jupiler Pro League

N'Dri lijkt herboren bij OHL: "Met nieuwe coach is ook m'n vertrouwen teruggekomen"

15 september om 12:50

Zondagmiddag gaat Oud-Heverlee Leuven op bezoek bij STVV. Coach Oscar Garcia rekent naar alle waarschijnlijkheid op man in vorm Konan N'Dri. De Ivoriaan lijkt dit seizoen helemaal herboren te zijn. 

Tot nu toe speelde N'Dri alle wedstrijden van het seizoen 2024-2025 in de Jupiler Pro League. Een groot contrast met vorig seizoen. "Ik kreeg daar weinig kansen toe, ook omdat het niet goed ging met de ploeg. Vaak bracht de coach me pas op het einde van wedstrijden", aldus N'Dri bij Het Nieuwsblad

De trainerswissel zou goed uitpakken voor de Ivoriaan. "Ik ben nog steeds dezelfde Ignace, hoor. Mijn vertrouwen is gewoon terug met de nieuwe coach", stelt hij. 

In de afgelopen weken is er dan ook een klik gekomen in het hoofd bij N'Dri. Hij besefte dat een slecht seizoen elke voetballer kan overkomen. "Ik besefte dat ik niets te verliezen had", zegt de aanvaller. "Na al die moeilijke momenten pusht het mij om te blijven werken en positief te blijven."

De wedstrijd tussen STVV en OHL begint zondagmiddag om 16u. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.