Ondanks verlies zag Brecht Dejaegere veel positiefs bij KV Kortrijk

Dejaegere baalt van eerste tegengoal: "Een klotedoelpunt"

15 september om 09:46

Voor Brecht Dejaegere is zijn terugkeer bij KV Kortrijk nog niet wat hij ervan had gehoopt. In de drie partijen dat de ervaren middenvelder meespeelde pakte KVK amper één punt.

Zaterdag was Club Brugge te sterk in het Guldensporenstadion. Na invalbeurten tegen Charleroi en STVV begon Dejaegere voor het eerste in de basisploeg. Ondanks veel strijd bij thuisploeg won Blauwe-Zwart uiteindelijk toch ruim.

Vooral van het eerste tegen doelpunt baalde Dejaegere. "Ik denk dat we in de eerste helft weinig weggeven en goed in blok staan", laat hij optekenen bij Sporza. "En dan valt er, zeg maar, een klotedoelpunt. Een miscommunicatie. Het is zonde om op zo'n manier op achterstand te komen."

Toch had Dejaegere veel positiefs gezien zaterdag. "Zeker in de tweede helft kwamen we heel goed uit de kleedkamer. Dan moet je proberen te scoren, en dat is het verschil vandaag", klonk het berustend. 

De ervaren speler gelooft dus dat er wel degelijk veel te halen valt voor KVK dit seizoen. "Als je onze kwaliteiten ziet. Er is geloof in eigen kunnen, dat zie je in de tweede helft. We moeten alleen zoeken naar een goeie balans."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.