Bizarre viering van Boniface (ex-Union) bij Leverkusen

Bizarre viering in Bundesliga, Boniface (ex-Union) trekt broek naar beneden

14 september om 20:33

Victor Boniface, de voormalige spits van Union SG, heeft opnieuw voor ophef gezorgd rondom de viering van zijn doelpunt. Boniface pakte uit met een prima treffer en koos er vervolgens voor om zijn broek naar beneden te trekken. De actie leverde hem geen kaart op, maar kan mogelijk nog gevolgen hebben

Boniface werd door Granit Xhaka weggestuurd en wist vervolgens fraai af te ronden. Hierna liep de spits naar de hoek van het veld en zwaaide naar zijn eigen fans. Daarna draaide Boniface zich naar de fans van Hoffenheim en besloot hij zijn broek naar beneden te trekken

Het is niet de eerste keer dat Boniface in het nieuws komt doordat de spits zich op een bijzondere manier uit richting de fans. Drie weken geleden werd Boniface al een wedstrijd geschorst nadat hij de fans van Stuttgart zijn middelvinger toonde.

Boniface wist flink zijn stempel te drukken in de wedstrijd tussen Leverkusen en Hoffenheim. Boniface leverde na zeventien minuten een assist af, wist na een half uur zelf te scoren en in de 75e minuut maakte hij zijn tweede treffer, waarmee ook direct de 1-4 eindstand op het bord stond.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.