Boskamp is benieuwd naar reacties Duivels, Onana snel op zijn pik getrapt”

“Benieuwd naar reacties Duivels, Onana fier, al op z’n pik getrapt over zijn naam”

14 september om 14:52

Johan Boskamp ging dieper in op de situatie rondom de Rode Duivels na het 2-0 verlies op bezoek bij Frankrijk in de Nations League. Boskamp weet niet of Kevin De Bruyne na zijn uitlatingen nog uitgaat komen als Rode Duivel, maar is vooral benieuwd naar de reacties van zijn ploegmaats bij de Rode Duivels.

Boskamp geeft aan dat hij benieuwd is hoe de Rode Duivels gaan reageren na de kritiek van De Bruyne. “In de tussentijd ben ik vooral benieuwd naar een reactie van zijn ploegmaats. Daar zit ik nu eigenlijk op te wachten”, citeert Het Belang van Limburg Boskamp.

Boskamp wordt vervolgens gevraagd hoe bondscoach Domenico Tedesco de situatie moet gaan aanpakken. Volgens Boskamp gaat er gepraat worden. “Dat heb ik als coach ook ontelbaar veel keren moeten doen als het weer eens bonje was. Na zo een gesprek kom je naar buiten en denk je dat alles in orde is. Maar er blijft altijd iets hangen. Al-tijd”, aldus Boskamp.

Boskamp verwacht vooral dat er nog iets blijft hangen bij Amadou Onana en Youri Tielemans. “Dat denk ik wel. Onana is een heel fiere jongen. Hij was al op z’n pik getrapt toen een journalist hem met de verkeerde naam aansprak. Ben ik blij dat ik nog nooit met hem aan tafel heb gezeten, want dan had ik me gegarandeerd vergist”, besluit Boskamp met een lach.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.