Pep Guardiola zag gelukkige Kevin De Bruyne

Guardiola over Rode Duivel: "Ik zag een heel gelukkige De Bruyne gisteren"

14 september om 08:15
Laatste update: 14 september om 08:22

Kevin De Bruyne was niet te spreken over het verlies van de Rode Duivels tegen Frankrijk (2-0 verlies). De middenvelder heeft sindsdien nog niet met bondscoach Domenico Tedesco gesproken. Manchester City-trainer Pep Guardiola vertelde hoe De Bruyne zich gedroeg na afloop van de interland.

Guardiola merkte geen tekenen van teleurstelling bij De Bruyne na het duel van de Rode Duivels tegen Frankrijk. "Nee, ik heb hem heel gelukkig gezien gisteren. Hij had een goede gemoedtoestant, maar we hebben het niet over de interland van de Rode Duivels", vertelde Guardiola tijdens een persconferentie voor de match tegen Brentford.

Daarnaast liet de trainer van Manchester City zich nog niet uit over het aanvoerderschap van de Premier League-kampioen.. "De spelers moeten nog stemmen, ze hebben nog niet beslist wanneer ze dat zullen doen", aldus Guardiola.

De Bruyne heeft inmiddels 386 wedstrijden voor Manchester City gespeeld, waarin hij 103 keer scoorde en 171 assists gaf.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.