Verhaeghe over start Club Brugge en Hayen: “Nooit in twijfel getrokken”

Verhaeghe over start Club Brugge: “We hebben trainer nooit in twijfel getrokken”

14 september om 11:41

In een uitgebreid interview met Het Nieuwsblad sprak Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe openhartig over de seizoensstart van blauw-zwart. Ondanks de moeilijke start benadrukte Verhaeghe zijn optimistische instelling: “Het was hier niet zo triestig als jullie denken,” zei hij.

Volgens Verhaeghe bleef de passie binnen de club altijd sterk aanwezig, en was er nooit sprake van een crisis of twijfel over de toekomst van de trainer. "We hebben nooit de toekomst met de trainer in twijfel getrokken," verduidelijkte hij.

Verhaeghe erkende dat hij zijn spelers streng had toegesproken toen de prestaties tegenvielen. “Ik heb aan de alarmbel getrokken: ‘Wake up, mannen! Draai die knop om, het nieuwe seizoen is begonnen!’” vertelde hij. 

Hoewel hij niet vaak ingrijpt, vond hij het belangrijk om de focus terug te brengen bij het team. Op zulke momenten blijft hij rustig, omdat “als je stil praat, luisteren ze beter,” legde hij uit. Volgens Verhaeghe was er geen sprake van paniek, maar was het een moment om de spelers wakker te schudden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.