Van Der Elst over De Bruyne en Rode Duivels

Van Der Elst over De Bruyne en Rode Duivels: “De Bilde stelde goede vervolgvraag”

14 september om 11:13

Franky Van Der Elst heeft een duidelijke mening over de uitlatingen van Kevin De Bruyne na de teleurstellende prestatie van de Rode Duivels. “Wat De Bruyne gedaan heeft, vind ik nog steeds niet kunnen,” zegt hij resoluut in zijn column in Het Nieuwsblad

Franky was geschokt toen hij het interview zag en vindt dat De Bruyne zijn frustraties binnenskamers had moeten houden. “Als je al tijdens de rust je zeg hebt gedaan, waarom moet dat dan achteraf nog eens publiekelijk?” voegt hij eraan toe. 

Hoewel sommige spelers, zoals Onana, er volgens Franky geen problemen mee hadden, uit hij ook kritiek op de middenvelder. “Onana is een gewone speler, niet Beckenbauer, en toch loopt hij er wel zo bij,” zegt hij scherp. 

Volgens hem is het tijd dat Onana met beide voeten op de grond gebracht wordt. Het interview met De Bruyne ging volgens Franky ook scherp in op interviewer Gilles De Bilde, die hij prijst om zijn stoïcijnse reactie: “Hij stelde een goede vervolgvraag.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.