Ten Hag verdedigt bekritiseerde vedette

Ten Hag verdedigt bekritiseerde Casemiro: "Niet zijn eerste slechte wedstrijd"

14 september om 09:30

Erik ten Hag heeft het vertrouwen in Casemiro voorlopig niet opgegeven. De Braziliaanse middenvelder werd tegen Liverpool al na een helft gewisseld en kon op veel kritiek van buitenaf rekenen, maar daar heeft de Nederlander lak aan. 

Ten Hag stelt op een persmoment in aanloop naar het duel met Southampton dat Casemiro nog een toekomst heeft bij de club. "Je hebt hem zeker nodig, iedereen kan een slechte dag hebben. Hij heeft de ervaring en het is ook niet de eerste keer dat hij een slechte wedstrijd speelt. Het is normaal om pieken en dalen te hebben als voetballer", aldus de trainer.

United verloor begin september de kraker tegen Liverpool met 0-3 mede door Casemiro en The Red Devils staan na drie wedstrijden slechts op de veertiende plek. "Andere spelers zullen weten hoe hij zich voelt", stelt Ten Hag over de Casemiro na zijn fouten tegen Liverpool. "Hij weet hoe hij er mee moet omgaan", besluit Ten Hag. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.