Schoonvader David Steegen zag Dendoncker al bij Club Brugge voetballen in droom

Schoonvader Dendoncker: "In mijn nachtmerrie tekende Leander voor Club Brugge"

14 september om 08:50

Leander Dendoncker is speler van RSC Anderlecht. Zijn schoonvader en ex-perschef van paars-wit, David Steegen, had echter een andere droom. De schoonvader vertelde over zijn nachtmerrie.

Het was even schrikken voor Steegen. "Zo’n drie weken voor het einde van de mercato had ik een nachtmerrie. Er was toen nog geen sprake van interesse van Anderlecht", zei Steegen tegen het Nieuwsblad.

De droom ging als volgt. "Ik droomde dat ik samen met Leander en Anna in een auto zat en dat Leander zich plots omdraaide en zei: "Luister, David. Ik heb getekend voor Club Brugge"", vertelde Steegen.

Steegen zag zichzelf al bij Club Brugge zitten. "Ik droomde zelfs verder over hoe ik me zou vermommen om anoniem toch naar zijn matchen bij Brugge te gaan kijken. Want, ja Leander is mijn schoonzoon", aldus de schoonvader van Dendoncker.

Dendoncker kwam afgelopen zomermercato op huurbasis over van Aston Villa naar paars-wit om in de Jupiler Pro League te voetballen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.