Messi na drie maanden weer inzetbaar

Messi na drie maanden weer inzetbaar: "We hebben weer de beste in de wereld"

13 september om 23:29

Lionel Messi kan zondag na drie maanden eindelijk weer zijn opwachting maken voor Inter Miami CF. De Argentijn moest vanwege blessureleed lang toekijken, maar trainer Gerardo Martino meent dat de aanvaller weer fit is. 

Martino stelt vrijdag op een persconferentie dat Messi zondag, wanneer Inter Miami tegen Philadelphia Union speelt, mogelijk weer kan spelen. Argentinië won op 14 juli de Copa América ten koste van Colombia, maar daar hield de speler wel een enkelblessure aan over. 

De trainer is blij dat zijn sterspeler snel weer aansluit. "Gisteren (donderdag, red.) keerde hij terug op de training. Hij wordt overwogen voor de wedstrijd van zondag en na de training zullen we de strategie voor hem bepalen, maar hij is beschikbaar. We zullen opnieuw de beste speler ter wereld in het team hebben, dus we zijn allemaal blij met die situatie", aldus Martino. 

Inter Miami is na 27 wedstrijden koploper in de Eastern Conference van de Major League Soccer. In het vorige seizoen werd de ploeg nog voorlaatste in de competitie. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.