Bayat met mooiste herinnering bij Sporting Charleroi

Bayat’s mooiste herinnering bij Charleroi: “Ondenkbaar kwamen uit zieke situatie”

13 september om 13:09
Laatste update: 13 september om 13:46

Mehdi Bayat, de algemeen directeur van Sporting Charleroi, heeft in een interview bij DAZN teruggeblikt op zijn mooiste moment bij de Zebra’s. Volgens Bayat is de eerste plaatsing voor de Champions’ Play-Offs van Charleroi, zijn mooiste herinnering.

Bayat vertelt over zijn mooiste moment bij Charleroi. “Ik denk onze eerste kwalificatie voor de Champions’ Play-Offs. Vreemd genoeg was dat een jaar eerder helemaal ondenkbaar. We kwamen uit een situatie waarin de club echt ziek was”, deelt Bayat.

“We hebben dit verhaal opgebouwd met onder meer Felice Mazzu. Daarom zeg ik dat hij zo’n belangrijke rol had. De eerste keer dat we ons plaatsen voor de Champions’ Play -Offs, dat was voor mij alsof we alsof we ons hadden geplaatst voor de Champions League”, aldus Boyat.

Bayat geeft aan dat het hem ontroerde toen Charleroi zich plaatste. “Ik was daar met mijn vrienden en familie die uit Cannes waren gekomen om me te steunen. Ik huilde als een kind na de wedstrijd, ik wist niet eens waarom. Die tranen kwamen vanzelf. Daarna is het ons nog verschillende keren gelukt, maar uiteraard had dat dan niet dezelfde impact.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.