Griffin Yow wil met KVC Westerlo iets gaan rapen bij RSC Anderlecht

Yow wil met Westerlo iets gaan rapen bij RSCA: "Hebben er de kwaliteiten voor"

12 september om 22:02

Bij KVC Westerlo zijn ze na drie partijen zonder zege wel weer eens toe aan een driepunter. Smaakmaker Griffin Yow heeft er alvast vertrouwen in dat de Kemphanen een resultaat kunnen halen op het veld van RSC Anderlecht.

Westerlo begon de Jupiler Pro League met drie overwinningen, maar daarna stokte de machine. Bij de hervatting na de interlandpauze mag het op bezoek bij Anderlecht, dat ook de hoogste versnelling nog niet heeft gevonden.

Yow kijk uit naar het treffen met Anderlecht. "Anderlecht is nog altijd een grote club om naartoe te gaan. Een mooi stadion, een goeie sfeer", zegt de aanvaller tegen Het Laatste Nieuws

Voor de Amerikaan is zijn ploeg zeker kansloos op het Lotto Park. "In de Belgische competitie kan je winnen tegen de leider en verliezen van de laatste", klinkt het. "Waarom zouden we dus niets kunnen gaan rapen op Anderlecht? We hebben er zeker de kwaliteiten voor."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.