Radja Nainggolan vertelt over uitgaansavonden in Italië

Nainggolan over roerig verleden: "Oudejaarsavond was de ergste van allemaal"

12 september om 18:35

Radja Nainggolan heeft nog eens een boekje opengedaan over zijn roerige verleden. In een Italiaanse podcast was de ex-Rode Duivel vooral erg breedsprakig over de uitgaansavonden tijdens zijn periode in Italië.

Nainggolan zit na een avontuur in Indonesië zonder ploeg en maakte dus graag even tijd vrij om te babbelen over zijn periode in de Serie A. Vooral over oud-ploeggenoot Marcelo Brozovic was Nainggolan loslippig. "In de nachtclub was Marcelo de sterkste", citeert Het Laatste Nieuws Nainggolan. "Het ging er soms zo stevig aan toe, dat we elkaar op het einde van de avond niet meer herkenden."

Beroemd zijn de beelden van een drinkende en rokende Nainggolan tijdens de jaarwisseling van 2017 naar 2018. "Het was mijn eerste oudejaarsavond thuis en het was de ergste van allemaal. Ik besloot om binnen te blijven en wat er was gebeurd, kon ik nu eenmaal niet meer terugdraaien. Toen ik wakker werd om 9 uur was het kwaad al geschied."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.