Fabio Ferraro zag vertrek Timmy Simons bij Dender niet aankomen

Ferraro over vertrek Simons bij Dender: "Twijfelde of het een grap was"

12 september om 18:16
Laatste update: 12 september om 19:05

Fabio Ferraro had het vertrek van Timmy Simons bij Dender totaal niet zien aankomen. De linkerflankspeler geloofde in eerste instantie zelfs het nieuws niet.

Volledig onverwacht was het voor Ferraro. "Ik was op vakantie en twijfelde even of het bericht een grap was", zegt bij tegen Het Nieuwsblad. "Nou, dat is voetbal… Iedereen bouwt zijn eigen carrière uit."

De nieuwe coach Vincent Euvrard kende Ferraro al. "Met Euvrard werkte ik goed samen bij RWDM, wat dus wel een voordeel is", zegt hij daarover. "Dat wil niet zeggen dat ik nu plots verzekerd ben van een basisplaats."

De 22-jarige speler heeft voorlopig niets dan lof voor de coach. Zeker ook omdat hij blij veel speelminuten te maken, al benadrukt hij dat hij dat wel zelf heeft afgedwongen. "Wees maar zeker dat Euvrard geen selecties maakt op basis van het verleden. Ik ben uiteraard tevreden dat ik een basisplaats kon afdwingen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.