Fabio Ferraro blikt vooruit op Dender tegen Standard

Ferraro weet dat Dender niet onderschat wordt: "Standard zal die fout niet maken"

12 september om 17:16

Fabio Ferraro is fier op de seizoenstart van die hij beleeft met Dender. De linkerflankspeler heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg de koppositie vrijdag tegen Standard kan behouden, al denkt hij dat het geen gemakkelijke partij zal worden.

Dender ontvangt Standard vrijdagavond in Denderleeuw en Ferraro kijkt met vertrouwen vooruit naar die wedstrijd. "Het geheime recept van FCV Dender is dat we over een vrij complete groep beschikken die altijd tot de laatste snik strijdt en een goede teamgeest koppelt aan goed voetbal", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

De onverzettelijkheid is volgens Ferraro het geheim achter de sterke start van de promovendus. "De rode draad is dat we nooit opgeven", stelt hij vast en ook tegen Standard zal dat weer het geval zijn. "We kregen vorig weekend twee dagen vrij en zijn er klaar voor."

Toch is 22-jarige speler ook op zijn hoede voor de Rouches. "Union nam het mogelijk iets te licht op nadat het de Supercup won van Club Brugge", analyseert hij. "Standard zal die fout niet meer maken."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.