Alexis Flips over getoonde interesse van RC Lens

Flips over interesse Lens tijdens Anderlecht periode: “Het scheelde niet veel”

12 september om 16:38

Alexis Flips maakte de keuze om de overstap te maken naar Sporting Charleroi. Toch waren er nog meerdere clubs die interesse hebben getoond in de Fransman.

In de afgelopen transferzomer was Flips dichtbij een overstap naar de Franse competitie, RC Lens toonde concrete interesse. "Het scheelde niet veel. Anderlecht wilde financiële garanties die Lens op dat moment niet kon bieden omdat er nog twijfels waren over de tv-rechten in Frankrijk", aldus Flips bij Het Nieuwsblad.

Naast de interesse van Lens, kreeg de Fransman eerder ook te maken met interesse uit andere competities. "Anderlecht vertelde ooit dat ik voor een club in Israël kon tekenen. Ook een club uit Rusland toonde interesse." Echter voelde Flips niets voor de interesse van clubs uit deze landen.

Ook vertelt Flips over wat hij zou hebben gedaan wanneer er geen Franse of Belgische club voor hem was gekomen. "Ik zou bij Anderlecht gebleven zijn en gewerkt hebben. Ik heb de club gezegd dat ik niet zou verhuizen als ik geen aanbod kreeg dat bij me paste."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.