Andi Zeqiri niet van Genk naar Charleroi, maar naar Standard door perslek

Perslek hielp Standard aan transfer: "Wij waren rond met KRC Genk"

11 september om 16:14

Na de interlandbreak gaat Andi Zeqiri proberen Standard aan doelpunten te helpen. De Rouches huren de aanvaller van KRC Genk. Nochtans leek Zeqiri op weg naar Sporting Charleroi. Dat stelt Mehdi Bayat.

Bij DAZN blikt de voorzitter van Charleroi terug op de transfer van Zeqiri. "Ik ga eerlijk zijn. We hebben met Charleroi gesprekken gehad met Zeqiri. Ik kwam tot een akkoord met KRC Genk. Andi twijfelde een beetje, maar daarna gaf hij aan naar Charleroi te willen komen."

Perslek
Toch werd niet Charleroi de volgende bestemming van Zeqiri, maar Standard. “De volgende dag was ik met Genk de transfer aan het afronden, veranderde hij van gedacht en was er een lek in de pers. Dat perslek zorgde ervoor dat Standard interesse toonde in Zeqiri. De Rouches waren eerst helemaal niet geïnteresseerd.”

"Standard nam contact met hem op en dat weet ik door mijn gesprekken met Genk. De speler zei dat het project van Standard hem interesseerde. Dat is zijn recht en zijn keuze. Voor ons was dat een ontgoocheling", aldus nog Bayat.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.