Alexis Flips over terugkeer RSC Anderlecht voor overstap naar Sporting Charleroi

Flips over korte terugkeer bij RSCA: “De club wilde wanhopig dat ik zou vertrekken”

12 september om 16:07

Na een huurperiode bij Stade de Reims keerde Alexis Flips in de zomer weer terug bij RSC Anderlecht. Echter bleef het verblijf bij paars-wit van korte duur en vertrok de Fransman naar Sporting Charleroi. Flips vertelt over zijn korte terugkeer bij RSCA.

In eerste instantie hoopte Flips dit seizoen uit te kunnen komen voor RSCA. "Ik zei tegen Brian Riemer en Jesper Fredberg dat ik er alles aan wilde doen om te slagen. Op training verliep alles goed, maar uiteindelijk besloot de club dat ik niet kon blijven”, aldus Flips bij Het Nieuwsblad.

Op een gegeven moment werd de van een Turks avontuur teruggekeerde Flips zelfs verwezen naar de B-kern van RSCA. "Ik heb twee weken bij de Futures doorgebracht. De club wilde wanhopig dat ik zou vertrekken. Ik heb met veel clubs gesproken voordat Charleroi ineens in de dans sprong. Zowel sportief als privé is deze club ideaal omdat ik niet hoefde te verhuizen", meldt de nieuwe aanwinst van de Zebra’s.

RSC Charleroi speelt aankomend weekend weer een wedstrijd in de Jupiler Pro League. Zij zullen het dan opnemen tegen Beerschot. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.