Arnar Vidarsson: "Als Gudjohnsen niet slaagt bij KAA Gent, neem ik dat op mij"

Vidarsson: "Als Gudjohnsen niet slaagt bij KAA Gent, neem ik dat op mij"

12 september om 07:55

KAA Gent haalde deze zomermercato Max Dean en Andri Gudjohnsen in huis. De spitsen moeten het gaan laten zien bij KAA Gent. Sportief directeur Arnar Vidarsson staat achter de aankopen van de Buffalo's.

Volgens Vidarsson hebben de KAA Gent-fans nog even geduld nodig en zijn de aanvallers investeringen op lange termijn. "Max Dean en Andri Gudjohnsen moeten dat als spitsen op hun schouders nemen. Hugo Cuypers zat op zijn 22ste in de Ligue 2 en maakte vijf goals", vertelde Vidarsson aan Het Belang van Limburg.

De nieuwe spitsen hebben volgens de sportief directeur genoeg scorend vermogen. "Maar Dean en Gudjohnsen zijn wel twee spelers die makkelijk scoren", zei Vidarsson.

Vidarsson gelooft vol overtuiging in Gudjohnsen. "Ik geloof honderd procent in die jongen. Ik weet dat hij het kan, ook al is er geen zekerheid. Als hij niet slaagt, neem ik dat met heel veel plezier op mij", aldus Vidarsson.

Andri Gudjohnsen werd deze zomer voor 2,9 miljoen euro door KAA Gent overgenomen van Lyngby BK.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.