Alexis Flips na zijn overstap van RSC Anderlecht naar Sporting Charleroi

Flips na transfer: “Ik wil weer plezier krijgen in het voetbal”

12 september om 15:04
Laatste update: 12 september om 15:06

Alexis Flips verliet RSC Anderlecht deze zomer voor Sporting Charleroi. Flips maakte in eerste instantie de overstap op huurbasis, RSC Charleroi heeft tevens een aankoopoptie in de deal opgenomen. Flips vertelt in een interview over zijn band met de nieuwe trainer.

Over een echte doelstelling wil de nieuwe aanwinst van RSC Charleroi nog geen uitspraken doen. De Fransman wil gewoon weer lekker voetballen en plezier maken. "Ik wil weer plezier krijgen in het voetbal en het team helpen zijn doelstellingen te bereiken. Ik vind dat we het team en de coach hebben om alleen maar naar boven te kijken. Al mogen we nu nog geen grote uitspraken doen en zeggen dat we op de Champions play-offs mikken", aldus de speler van de Zebra’s bij Het Nieuwsblad.

Flips band met trainer Rik De Mil voelde direct goed. "Het klikte meteen goed, ik heb bijna het gevoel dat ik om ga met een vriend die ik al heel lang ken."

De Fransman heeft zin om in actie te komen onder De Mil, bovendien kent de trainer zijn kwaliteiten. "Hij kent me en weet hoe hij me moet gebruiken. Ik kan niet wachten om te spelen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.