Agyekum over Cercle Brugge tegen KRC Genk in JPL

Agyekum wil opstaan met Cercle tegen KRC Genk: "Niet te lang stilstaan bij nederlaag in de derby"

12 september om 11:06

Cercle Brugge kan niet echt terugblikken op een geslaagde competitiestart. Na zes speeldagen staat de Vereniging voorlopig op een veertiende plek met vier punten, al heeft Cercle nog een wedstrijd in te halen. Nieuwkomer Lawrence Agyekum wil de rug alvast rechten tegen KRC Genk

Agyekum geeft toe dat de nederlaag tegen Club Brugge in de derby hard aankwam. "Maar we mogen daar niet te lang bij stilstaan", klinkt het bij HLN. " Met Racing Genk krijgen we meteen weer één van de topteams voor de kiezen. Maar ik ben er van overtuigd dat we zullen opstaan."

De middenvelder is alvast enthousiast om zich dit seizoen te tonen in de Jupiler Pro League. "Ik wil hier zo veel mogelijk aan spelen toekomen, en dat is tot dusver aardig gelukt", zegt Agyekum. " Het is zeker een voordeel dat ik in Salzburg ook al kon kennismaken met het voetbal zoals het ook hier bij Cercle wordt gespeeld, met hoge pressing."

Agyekum voelt het vertrouwen van z'n coach Miron Muslic en voelt zich daarnaast ook geapprecieerd. "Ik heb het gevoel dat mijn inzet hier wordt geapprecieerd", zegt hij. "Mijn eerste weken hier waren moeilijk, maar ik ontwikkel me goed, vind ik zelf. Veel spelen helpt daar uiteraard bij."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.