CEO Parys over Hall of Fame van de Pro League

CEO Parys over Hall of Fame: “Rakelen samen het rijke voetbalarchief op”

11 september om 23:32
Laatste update: 11 september om 23:32

De stembussen voor de Pro League Hall of Fame zijn geopend. Tot woensdag 16 oktober kunnen de fans via proleague.be/hall-of-fame hun top 3 selecteren uit 57 genomineerde. Lorin Parys, de CEO van de Pro League licht de nieuwe Hall of Fame toe.

“We staan voor vernieuwing, maar putten graag uit ons rijke verleden. Dan is het fijn om de dynamiek bij fans en clubs te zien rond de Hall of Fame met 1,5 miljoen fans die op sociale media onze content consumeren, meer dan 20.000 unieke bezoekers op het digitaal platform en 5.000 gloednieuwe fans die zich aanmelden. Dat geeft ons ook de kans om een groot publiek warm te maken voor onze unieke samenwerking met de Alzheimer Liga”, deelt Parys via de officiële kanalen van de Pro League.

Parys sluit als volgt af over de gloednieuwe Hall of Fame van de Pro League. “In de volgende fase van onze campagne rakelen we samen met clubs en partners het rijke voetbalarchief op, laten we (ex-)voetballers en analisten de strafste verhalen vertellen en vragen we de mening van Rode Duivels maar evenzeer van de fan op de straat.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.