Thibaut Courtois op instagram

Courtois ligt duidelijk niet wakker van Rode Duivels: 'Fantastische week'

10 september om 19:42

Bij de Rode Duivels is er nog eens een bommetje ontploft, na de verloren wedstrijd tegen Frankrijk. Real Madrid-doelman Thibaut Courtois ligt er echter duidelijk niet wakker van. Hij laat op Instagram weten 'een fantastische week' achter de rug te hebben. 

Courtois was natuurlijk niet bij de nationale ploeg voor de UEFA Nations League-wedstrijden tegen Israël en Frankrijk. Hij kondigde eerder aan om voorlopig geen Rode Duivel meer te willen zijn onder Domenico Tedesco. 

Courtois maakte daarbij gebruik van het moment om te ontspannen met zijn familie. 'Dankbaar voor de momenten die herinneringen voor het leven opleveren. Een fantastische week met m'n familie is het grootste geschenk dat er is!', klinkt het. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

Hoewel Courtois uiteraard niet wakker hoeft te liggen van de nationale ploeg, kan het contrast niet groter zijn momenteel. De toestand bij de Rode Duivels is allesbehalve positief, met de twijfels van en rond Kevin De Bruyne die een kookpunt bereikten. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.