Alderweireld voor Frankrijk – Rode Duivels in Nations League

Alderweireld voor Frankrijk – Rode Duivels: “Dan creëer je weer een soort wij-gevoel”

9 september om 17:02

Toby Alderweireld, de kapitein van Royal Antwerp FC, blikt terug op de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Israël en kijkt ook vooruit naar de ontmoeting van de Rode Duivels tegen Frankrijk in de Nations League. Tegen Frankrijk gaat Alderweireld voor het eerst als analist aan de slag.

Alderweireld vond dat de Rode Duivels zich goed toonden tegen Israël. “Na het vorige toernooi was er natuurlijk wat teleurstelling en dat kan je het best achter je laten door matchen te winnen. Dus ik was best tevreden en hopelijk wordt de lijn vanavond doorgetrokken. Alleen zo kan je het gevoel bij iedereen weer aanwakkeren”, citeert Het Laatste Nieuws Alderweireld.

Alderweireld denkt dat de Rode Duivels vooral tegen Frankrijk het goede gevoel weer kunnen aanwakkeren. “Als je daar kan gaan winnen of op z’n minst goed gaat spelen, creëer je toch weer een soort wij-gevoel. Waarom zouden we ze niet kunnen verrassen? Ik denk dat we daar zeker genoeg kwaliteit voor hebben”, besluit Alderweireld.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.