Stadion niet uitverkocht voor Frankrijk-België

'Fransen krijgen stadion niet uitverkocht voor match tegen Rode Duivels'

9 september om 11:25
Laatste update: 9 september om 11:25

Het Groupama Stadion in Lyon zal maandagavond niet helemaal gevuld zijn, stelt Le Parisien. De Franse krant ging in gesprek met enkele fans en ziet dat de nationale ploeg de mensen niet meer kan bekoren. 

Philippe Schein, directeur bij SportBiz Connexion, ziet dat er nog weinig interesse is voor de nationale ploeg. "We hadden de mogelijkheid om 43 tickets te verkopen, maar van de 50 leden kochten er slechts 3 er één. Voor de rugbywedstrijd tussen Frankrijk en Engeland waren al onze plaatsen binnen de vijf minuten verdwenen", klinkt het. 

Daarnaast worden ook de hoge ticketprijzen met de vinger gewezen. "Voor een familie-tripje, vier plaatsen, wat eten en drinken, kost dt al snel 500 euro", stelt een fan. Ook het feit dat de wedstrijd op maandagavond gespeeld wordt, is geen voordeel. "De kinderen hebben de volgende dag school, mensen werken. Wie gaat zich daarvoor opladen als de wedstrijd gratis op televisie wordt uitgezonden."

Frankrijk verloor vorige week nog van Italië, terwijl ook de prestaties op het EK maar als matig gezien worden. "Ik ga eigenlijk niet vanwege de slechte prestaties op het EK", klinkt het bij een andere fan. "Les Bleus laten me niet meer dromen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.