Fenerbahçe bereidt bod voor op Maxim De Cuyper

Turks gerucht: 'Fenerbahçe bereidt bod voor op Club Brugge-pion De Cuyper'

8 september om 16:10
Laatste update: 8 september om 16:16

Vanuit Turkije is opnieuw een bijzonder transfergerucht opgedoken. Club Brugge kan nadat de transferperiode in ons land is afgelopen mogelijk toch nog een speler verliezen, aldus Fotomac.

Fenerbahçe zou namelijk een bod voorbereiden op Maxim De Cuyper. Het zou hierbij gaan om een aanbieding van tien miljoen euro, weet het Turkse account te melden. Na het vertrek van linksachter Ferdi Kadioglu naar Brighton & Hove Albion is de Turkse club er nog niet in geslaagd om een vervanger aan te trekken en heeft het het vizier nu gericht op De Cuyper.

Het gerucht mag echter met een korrel zout worden genomen en het is nog maar de vraag of Club Brugge de linksachter ook wil laten gaan. Het verlengde recent zijn contract nog en gaf aan onder meer Galatasaray, dat ook interesse toonde, aan dat het De Cuyper niet wil laten gaan.

De Cuyper werd deze interlandperiode wederom opgeroepen voor de Rode Duivels. Echter heeft de linksachter het nationale team inmiddels verlaten na een blessure en is hij teruggekeerd naar Club.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)