Puzzelwerk voor Tedesco, De Cuyper haakt af voor partij tegen Frankrijk

8 september om 14:44
Laatste update: 8 september om 15:02

Tegen Israël stond hij nog in de basis, maar tegen Frankrijk zal Domenico Tedesco geen beroep kunnen doen op Maxim De Cuyper. De linksachter van Club Brugge moet door een blessure afhaken.

Dat kondigt de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) aan via de officiële kanalen. De linksachter liep op training een (kleine) blessure op aan de hamstring en heeft dan ook besloten om verstek te geven voor de partij tegen Frankrijk en terug te keren naar Club Brugge.

Door het afhaken van De Cuyper zal Tedesco ook moeten puzzelen in zijn basiself tegen Frankrijk. Theate lijkt daardoor opnieuw plaats te moeten nemen op de linksachter, terwijl ook Timothy Castagne daar nog gezet kan worden.

Het is nog onduidelijk of De Cuyper door zijn blessure niet in actie zal kunnen komen voor Blauw-Zwart. Op zaterdag neemt de landskampioen het op tegen KV Kortrijk. Enkele dagen later, op woensdag 18 september, staat de Champions League-topper tegen Borussia Dortmund op het programma.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)