Juventus gaat Pepi en Tillman bekijken

'Juventus hoopt op komst van tweetal en scout PSV-duo tijdens interlands'

7 september om 22:00

Juventus zit zaterdagavond tijdens de interland tussen de Verenigde Staten en Canada op de tribune voor twee PSV'ers, meldt Tuttosport. Ricardo Pepi en Malik Tillman worden bekeken door de Italiaanse topclub.

Een delegatie van Juventus is afgereisd naar Kansas, waar Team USA en Canada in het Children's Mercy Park tegenover elkaar staan in een vriendschappelijke interland. De Oude Dame gaat drie spelers scouten: Jonathan David en dus Pepi en Tillman. Eerstgenoemde, spits van Canada, loopt in de zomer van 2025 uit zijn contract bij Lille OSC en is interessant voor Juve.

Met Weston McKennie en Timothy Weah heeft Juventus al twee Amerikaanse spelers in de gelederen. Mogelijk wil de club daar één of twee landgenoten aan toevoegen. Het is niet de eerste keer dat Pepi gelinkt wordt aan Juventus. In 2021, voor zijn overstap naar Augsburg, was de spits ook al in beeld bij de Italianen. Tillman, die eerder deze zomer tot medio 2028 werd vastgelegd door PSV, wordt zaterdagavond voor het eerst bekeken en gewogen door Juve.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.