Stef Wijnants blikt vooruit op Frankrijk - België

Rode Duivels moeten beter tegen Frankrijk: "Alvast niet tegen zo'n laag blok"

7 september om 15:18

Stef Wijnants was niet erg onder de indruk van de Rode Duivels in de match tegen Israël. De commentator meent dat het maandag tegen Frankrijk een pak beter zal moeten.

"Over de eerste helft kan niemand tevreden zijn", citeert Sporza Wijnants. "De bondscoach zei eerst op de persconferentie nog dat hij tevreden was, maar toen hij wat tegengas kreeg, gaf hij toch aan dat het na de 1-0 zeker niet zo geweldig was."

De start van tweede helft was veel beter, maar toch lieten de Rode Duivels daarna de teugels weer behoorlijk vieren, had Wijnants gezien. "Het is ook niet zo dat ze de hele tweede helft goed gespeeld hebben, want na 20 minuten ging het tempo toch ook weer naar beneden."

Tegen Frankrijk zullen de Belgen dus een tandje moeten bijschakelen. "In Frankrijk zullen we alvast niet tegen zo'n laag blok moeten spelen. De vraag is dan of we de pressing zo hoog willen en kunnen doen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.