Marc Degryse denkt dat Frankrijk iets gaat rechtzetten tegen Rode Duivels

Degryse vreest maandag sterke Fransen: "Gaan geen twee keer thuis verliezen"

7 september om 14:18

Volgens analist Marc Degryse is de thuisnederlaag van Frankrijk tegen Italië geen goed nieuws voor de Rode Duivels. Bij VTM zei de oud-international te vrezen dat Les Bleus nu iets recht gaan moeten zetten tegen België.

Dat Frankrijk nu al gelijk in de achtervolging moet kan voor de Rode Duivels beroerd uitpakken. "Ze gaan op vier dagen toch geen twee keer achter elkaar thuis verliezen? Ze moeten reageren, vrees ik", klonk het beducht van Degryse. "Gelukkig is verlies tegen Frankrijk geen erg voor België wat betreft de kwartfinale, er gaan twee landen door."

Italië kan tegen maandag tegen Israël een 6 op 6 pakken en heeft dan een uitstekende uitgangspositie om door te stoten. "Ervan uitgaande dat Frankrijk de sterkste is in onze poule, heeft Italië nu al wel drie wat onverwachte punten en zijn zij in het voordeel ten opzichte van ons." Bij de eerste twee eindigen wordt voor de manschappen van Domenico Tedesco dus bepaald geen sinecure.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.