Tedesco experimenteert met Charles De Ketelaere bij Rode Duivels

Tedesco experimenteert met CDK: "Ik weet niet zeker of dit zijn beste positie is"

7 september om 09:20
Laatste update: 7 september om 09:29

De Rode Duivels speelden vrijdagavond tegen Israël, en Charles De Ketelaere stond in de punt van de aanval. Bij zijn club Atalanta speelt hij meestal achter de spits. Domenico Tedesco liet zijn gedachten doorschemeren over de beste positie voor CDK.

Tedesco experimenteert nog met de positie waar CDK het beste kan staan. "Ik weet niet zeker of dit zijn beste positie is. Bij Atalanta speelt hij als tweede spits of in de pocket", vertelde Tedesco aan Het Nieuwsblad.

CDK is in ieder geval op meerdere plekken inzetbaar. "Hij kan bij ons op meer posities spelen. Vandaag hebben we hem daar geprobeerd, omdat hij ook dit profiel heeft", zei Tedesco.

Over de kwaliteiten van De Ketelaere twijfelt Tedesco niet. "Hij is een man met veel kwaliteiten en een van deze kwaliteiten is aanpassingsvermogen. Intelligente en technisch sterke spelers kunnen bijna op elke positie uit de voeten", aldus Tedesco.

Charles De Ketelaere speelde tot nu toe 15 duels voor de Rode Duivels. Daarin kwam hij 2 keer tot scoren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.