Achraf Hakimi lovend over Zakaria El Ouahdi bij Marokko

Hakimi over El Ouahdi: "Zeer goede speler met een zeer goede mentaliteit"

6 september om 15:33
Laatste update: 6 september om 15:52

Een transfer naar Benfica ging niet door voor Zakaria El Ouahdi, maar de 22-jarige verdediger van KRC Genk beleeft met de recente selectie voor het Marokkaanse nationale A-elftal wel een hoogtepunt in zijn carrière. Hij kon bovendien rekenen op lovende woorden van aanvoerder Achraf Hakimi.

El Ouahdi maakte indruk tijdens de Olympische Spelen in Parijs en verdiende zo een eerste selectie voor de A-ploeg. Vrijdag kan de speler van KRC Genk zijn debuut maken in de match tegen Gabon.

Aanvoerder Hakimi van Marokko liet zich tijdens de persconferentie voorafgaand aan de match zeer positief uit over El Ouahdi. "Het vinden van nieuwe spelers, zoals Zakaria (El Ouahdi, red) zorgt voor concurrentie in het nationale team en dat doet ons ook goed om ons niveau te verhogen", klonk het van de ervaren speler.

De wingback van PSG ziet dan ook een florissante toekomst voor El Ouahdi. "Ik ken Zakaria van het Olympisch toernooi en hij is een zeer goede speler, met een zeer goede mentaliteit. Ik hoop dat hij een mooie toekomst heeft bij het nationale team."


Credits: Zaka 77

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.