KAS Eupen laat Alfred Finnbogason vertrekken

OFFICIEEL: KAS Eupen neemt afscheid van 35-jarige Finnbogason

6 september om 11:20

KAS Eupen heeft afscheid genomen van Alfred Finnbogason. De club ging in onderling overleg uit elkaar met de 35-jarige IJslander, zo meldt KAS Eupen zelf op z'n website

Finnbogason kwam in de zomer van 2023 over van het Deense Lyngby BK, voor zo'n 200.000 euro. In totaal speelde hij 30 wedstrijden voor Eupen, waarin hij slechts een keer kon scoren en drie assists afleverde. 

Daar zal het ook bij blijven. De club heeft in onderling overleg met de 73-voudige international van IJsland besloten om zijn contract te verbreken. "KAS Eupen wil Alfred Finnbogason hartelijk bedanken voor zijn inzet, zijn professionaliteit, zijn vriendschap en zijn loyaliteit. KAS Eupen wenst Alfred het allerbeste voor zijn toekomst", klinkt het op de website van Eupen. 

KAS Eupen lijkt zo volledig op spits Renaud Emond te rekenen dit seizoen in de Challenger Pro League. De ex-Standard en SK-Beveren-spits begon alvast sterk aan het seizoen, met drie doelpunten in evenveel wedstrijden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.