RWDM legt Eupen over de knie, Zulte Waregem wint thuis van Lokeren-Temse

RWDM legt Eupen over de knie, Zulte Waregem wint thuis van Lokeren-Temse

30 augustus om 23:01

In de Challenger Pro League pakte RWDM vrijdagavond in ieder geval tot morgen de koppositie. De ploeg uit Molenbeek boog een vroege achterstand om in de thuismatch tegen Eupen. Bij Zulte-Waregem tegen Lokeren-Temse zorgde Stavros Gavriel met een vroege goal voor een driepunter voor de thuisploeg.

RWDM - Eupen: 2-1
Binnen een minuut spelen stond de uitploeg al op voorsprong in het Edmond Machtensstadion. Ervaren kracht Renaud Emond tekende voor alweer zijn derde goal van het seizoen. RWDM was echter de betere ploeg en vlak voor rust maakte het verdiend gelijk. Gaetan Robail was de doelpuntenmaker. Een kwartier voor tijd zorgde de van Standard overgekmen Ilyes Ziani voor de winnende treffer voor RWDM, dat met 7 op 9 nu ten minste een dag koploper is.

Zulte Waregem - Lokeren-Temse: 1-0
Ook bij een deze match een vroege goal: de Cypriotische spits Gavriel van Zulte Waregem tekende binnen tien minuten voor de openingstreffer. Het bleek ook de enige treffer in de match

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.