Domenico Tedesco kiest Sebastiaan Bornauw als vervanger Koni De Winter

De Winter valt af bij Rode Duivels, Tedesco roept Bornauw op als vervanger

4 september om 17:10

Sebastian Bornauw is opgeroepen voor de Rode Duivels. De verdediger van VfL Wolfsburg is de vervanger van Koni de Winter, die afvalt met een blessure.

De Winter neemt niet deel aan de komende wedstrijden van de Rode Duivels. Eerder werd al duidelijk dat De Winter niet aanwezig was bij de trainingen van het nationale team. Tedesco heeft daarop besloten om Bornauw op te roepen als vervanger. De verdediger van Wolfsburg kwam al tot vier interlands voor de Rode Duivels. 

Voor Bornauw is het zijn eerste selectie sinds 24 maart 2023, toen hij vijf minuten mocht meevoetballen in de 0-3 gewonnen wedstrijd tegen Zweden. In totaal kwam hij tot dusver vier keer uit voor de nationale ploeg.

De Rode Duivels spelen de komende interlandperiode twee wedstrijden in de Nations League. Op 6 september zal er in Hongarije gespeeld worden tegen Israël en op 9 september speelt het nationale team in Parijs tegen Frankrijk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.