Rode Duivel Debast tegenover Club Brugge in Champions League

Debast tegenover Club Brugge in Champions League: “Altijd leuk op Jan Breydel”

4 september om 15:15

Zeno Debast, de Rode Duivel van Sporting Portugal, staat in de Champions League tegenover Club Brugge. Op 10 december gaat Debast met Sporting Portugal op bezoek bij Club Brugge in de competitiefase van de Champions League. Op de persconferentie blikt de voormalige verdediger van RSC Anderlecht vooruit op deze ontmoeting.

Debast is zeer content met het feit dat Sporting Portugal het tegen Club Brugge gaat opnemen in het Jan Breydelstadion. “Leuk hé. Voor de familie is het ook makkelijk om hier in België te komen kijken. Het waren altijd leuke wedstrijden op Jan Breydel, dat zal nu ook wel het geval zijn”, citeert Het Laatste Nieuws Debast.

Debast kijkt uit naar zijn Champions League avontuur met Sporting Portugal. “Onze ambitie is om zo veel mogelijk punten te pakken uiteraard. Er zitten leuke wedstrijden bij, we kijken er naar uit”, besluit de Rode Duivel.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.