Niet bij Rode Duivels: 'Lukaku kreeg dieet van nieuwe club’

Lukaku kreeg een dieet van Napoli tijdens periode bij Chelsea: ‘Intermittent fasting’

4 september om 12:59

Romelu Lukaku maakt geen deel uit van de selectie van de Rode Duivels tijdens de interlandperiode. De spits is momenteel in Napels en werkt aan zijn fitheid op het trainingsveld. Lukaku was maandag en dinsdag de enige speler die daar te vinden was. 

Lukaku zou volgens Het Laatste Nieuws individueel getraind hebben om zijn conditie op peil te houden. Dat zou ook Conte opgemerkt hebben. De trainer van Napoli zou erg tevreden zijn met de toewijding die hij krijgt van zijn nieuwe nummer negen. 

De afgelopen anderhalve maand trainde hij al apart met de B-kern van Chelsea, in afwachting van zijn transfer naar Napoli. Tijdens die periode volgde hij een aangepast trainingsschema dat was opgesteld door de fysieke staf van zijn nieuwe club, Napoli. 

Volgens bronnen binnen Napoli hanteert Lukaku ook een dieet van intermittent fasting om zijn gewicht op peil te houden. Dat schrijft HLN. Uit de medische tests van vorige week bleek dat Lukaku in prima vorm verkeert, klaar om volledig te integreren in het team.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.