'STVV krijgt ervaren Pétrot aangeboden'

'STVV krijgt ervaren Pétrot aangeboden, maar eerst wachten op oordeel Mazzu (?)'

3 september om 23:13

Als voetbalclub hoef je niet altijd zelf op zoek te gaan naar verse krachten. Soms bieden ze zich spontaan aan. Zo heeft de makelaar van Léo Pétrot een ballonnetje opgelaten bij Sint-Truiden.

Na een zomer met vooral veel vertrekkers kan STVV best nog wel wat versterking gebruiken. Dat heeft ook de zaakwaarnemer van Pétrot begrepen. Het Belang van Limburg meldt dat de Franse verdediger is aangeboden op Stayen. De 27-jarige Pétrot heeft al flink wat ervaring opgebouwd, vooral bij AS Saint-Etienne in de Ligue 2. Dat was ook zijn laatste werkgever, totdat ze deze zomer uit elkaar gingen.

Nu is Pétrot nog op zoek naar een nieuwe club. Als linksvoetige centrale verdediger van 1,88 meter zou de Fransman een interessant profiel kunnen zijn voor De Kanaries. Die kijken voorlopig echter de kat uit de boom. Na het ontslag van Christian Lattanzio is het in de eerste plaats zaak om een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. Meer dan waarschijnlijk wordt dat Felice Mazzu. Aangezien Pétrot momenteel transfervrij is, kan STVV hem ook na de deadline nog inlijven.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.