OFFICIEEL: Eerste JPL-trainersontslag een feit, STVV ontslaat Lattanzio

OFFICIEEL: Eerste JPL-trainersontslag een feit, STVV ontslaat Lattanzio

3 september om 15:53
Laatste update: 3 september om 16:01

STVV heeft besloten om hoofdtrainer Christian Lattanzio te ontslaan. Dit delen de Kanaries via de officiële kanalen. Er wordt aangegeven dat de mindere resultaten de reden van het ontslag zijn.

STVV behaalde tot nu toe 3 op 18. De Kanaries wisten samen met Beerschot als enige ploegen nog niet te winnen ind e Jupiler Pro League. Het gelijkspel tegen KV Kortrijk heeft ervoor gezorgd dat STVV de knoop heeft doorgehakt.

Felice Mazzu is al meerdere malen genoemd als de potentiele opvolger van Lattanzio bij STVV. Via de officiele kanalen gaf STVV aan dat het de bedoeling is dat er voor de volgende match tegen OH Leuven een nieuwe hoofdtrainer staat.

“Na het gelijkspel in Kortrijk vindt de club het echter tijd om in te grijpen: Dat is niet de gewoonte van STVV, want wij zijn geen club die zomaar een trainer ontslaat. Maar op basis van de puntenoogst na de eerste zes wedstrijden drong deze beslissing drong zich op. We willen nu zo snel mogelijk een nieuwe coach aanstellen, die tijdens de internationale break het vervolg van de competitie voorbereidt”, deelt Sportief directeur André Pinto.