Trésor reageert met video na mislopen Ajax-transfer

Trésor reageert met veelzeggende video na misgelopen Ajax-transfer

3 september om 10:46

Mike Trésor heeft een veelzeggende video geplaatst na zijn misgelopen transfer naar Ajax. Onze landgenoot moest op huurbasis de overstap maken naar de Johan Cruijff Arena, maar de Amsterdammers bereikten geen akkoord met Burnley FC.

Volgens Sacha Tavolieri deed Ajax er op Deadline Day alles aan om Trésor binnen te halen. De zaakwaarnemers van de 25-jarige aanvallende middenvelder waren reeds in Amsterdam en pushten ook voor een deal. De clubs kwamen er echter niet uit over de huursom. Trésor blijft daardoor nog minimaal een halfjaar bij Burnley en lijkt daar niet echt gelukkig van te worden.

De tweevoudig Belgisch international plaatste dinsdagochtend een opvallende video op zijn Instagram. Volgens Voetbal International zag Ajax in hem de ontbrekende, creatieve schakel voor het middenveld. "Het klopt dat Ajax zich voor Mike gemeld heeft en dat hij heel graag naar Amsterdam had gewild. Maar Burnley vroeg een buitenproportionele huursom", zei zaakwaarnemer Shallon Nkeshimana. Trésor heeft nog een contract tot medio 2028 bij de Championship-club.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.