Rode Duivel Onana steekt draak met viral-interview

Onana steekt draak met viral-interview, “Not even my name mate!”

2 september om 18:17

Amadou Onana, de Rode Duivel stak de draak met het opvallende EK-interview waarin hij werd aangesproken met André in plaats van Amadou. Het interview ging de wereld rond en Onana besloot vervolgens om zijn opvallende antwoord op zijn shirt te laten printen.

Tijdens het EK werd Onana aangesproken met André. André Onana is de naam van de doelman van Manchester United. De Rode Duivel reageerde als volgt op het EK. “André is not even my name mate!”, Onana besloot om deze tekst op zijn shirt te laten drukken, waarmee hij zich toonde bij de Rode Duivels.

Recent kwam Onana nog terug op het voorval op het EK in Duitsland. “Of ik verwacht had dat dit zó opgepikt zou worden? Absoluut niet. Maar ik heb dit al enkele keren voorgehad. Weet je: als ik mijn job niet naar behoren doe op het veld moet ik het aanhoren. Dus als een journalist mijn naam niet kent, moet ik hem dat ook laten weten”, deelde Onana eerder aan Sky Sport.

Onana is aangesloten bij de Rode Duivels voor de aankomende matchen in de Nations League. De Rode Duivels nemen het op tegen Israël op vrijdag 6 september en vervolgens op maandag 9 september tegen Frankrijk.