De tv-gids van deze week: post-EK voor Rode Duivels

De tv-gids van deze week: terugkeer van de praatprogramma's én de Rode Duivels

2 september om 14:30

Net wanneer het clubvoetbal helemaal onder stoom is gekomen, staat daar al de eerste interlandonderbreking op de drempel. Jammer voor sommigen, maar wees gerust: ook de komende week valt er heel wat lekkers mee te pikken. VoetbalPrimeur.be giet alle actie samen in een handige tv-gids.

Terugkeer van de praatprogramma’s
De zomervakantie zit erop en dus schieten de redacties van Extra Time en La Tribune weer in gang. Aan de andere kant van de taalgrens mogen ze de spits afbijten. Een klein uurtje later, om 21u20 om precies te zijn, zijn ook Filip Joos en co opnieuw in de ether. Na een bewogen weekend ligt er alvast heel wat stof op tafel om te bespreken.

Het post-EK-tijdperk
Het Europees Kampioenschap in Duitsland draaide voor Domenico Tedesco en zijn manschappen uit in een fiasco, dat gaf de bondscoach zelf nog ruiterlijk toe op zijn persconferentie van afgelopen vrijdag. Stilstaan bij het verleden heeft echter geen zin. De Rode Duivels trappen vrijdag al een nieuwe campagne af, die van de Nations League. In een leeg stadion in Hongarije geeft Israël ons land partij. Niet super sexy, wel razend interessant, zeker nu Tedesco meer dan ooit een beroep doet op de jeugd.

Enkele kleppers
Uiteraard komen ook de andere Europese landen in actie in die Nations League. Logischerwijze staan de mooiste affiches in de A-divisie geprogrammeerd. Zo kijken Portugal en Kroatië elkaar in de ogen en is er in de poule van de Duivels ook de clash Frankrijk-Italië. Europees kampioen Spanje herneemt eveneens, voor het eerst sinds de triomf van juli. De Serviërs mogen voor gastheer spelen.

Deadline Day
Niet te volgen op televisie, maar daarom niet minder spannend. In de grote(re) competities zijn de poorten van de transfermarkt al gesloten, maar vrijdag pas gebeurt dat ook in de Jupiler Pro League. De hele dag lang kan je alle actie op de voet volgen op de website van VoetbalPrimeur.be. Hou je smartphone dus bij de hand!

Tv-gids voor de week van 2 september

Maandag 2/9
20u30: La Tribune (Tipik)
21u20: Extra Time (VRT Canvas)

Donderdag 5/9
20u45: Portugal - Kroatië (DAZN 1 NL)
20u45: Servië - Spanje (DAZN 2 NL)

Vrijdag 6/9
20u45: Israël - BELGIË (VTM)
            Frankrijk - Italië (DAZN 1 NL)

Zaterdag 7/9
18u: Ierland - Engeland (DAZN 1 NL)
20u45: Duitsland - Hongarije (DAZN 1 NL)
            Nederland - Bosnië-Herzegovina (DAZN 2 NL)

Zondag 8/9
18u: Denemarken - Servië (DAZN 1 NL)
20u45: Zwitserland - Spanje (DAZN 1 NL)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.