'Hoogte Feyenoord-bod op Skov Olsen bekend'

'Hoogte Feyenoord-bod bekend: Skov Olsen had transferrecord kunnen verpulveren'

2 september om 14:11

Feyenoord wilde zeer diep in de buidel tasten voor Andreas Skov Olsen. De Rotterdammers waren bereid om een absoluut recordbedrag neer te leggen voor de 24-jarige Deen, maar het was niet genoeg om Club Brugge overstag te laten gaan.

Volgens 1908.nl wilde Feyenoord liefst vijftien miljoen euro betalen voor Skov Olsen. Door bonussen kon het bod zelfs nog oplopen tot zeventien miljoen. Daarmee had de vleugelaanvaller het oude transferrecord van David Hancko kunnen verpulveren. De Slowaakse verdediger kostte ruim acht miljoen. Club Brugge ziet zijn sterspeler zo laat in de transferperiode echter niet graag meer vertrekken en sloeg de 'take it or leave it'-aanbieding af.

Skov Olsen was afgelopen weekend nog de man van de match in de stadsderby. Met een doelpunt en een assist hielp hij Cercle Brugge mee oprollen: 3-0. Vorig seizoen trof de Deen liefst 28 keer raak voor Club, over alle competities heen. Feyenoord schakelt nu door, schreef Voetbal International al. 1908 sluit niet uit dat de Rotterdammers de miljoenen anders besteden, namelijk aan een nieuwe controleur. Mads Bidstrup was al in beeld, maar de vraagprijs van Red Bull Salzburg was tot dusverre te gortig. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.