Al Ittihad wil Rode Duivel Leandro Trossard bij Arsenal halen

UPDATE: 'Zowel Arsenal als Trossard hebben geen oren naar bod van Al-Ittihad'

2 september om 11:55
Laatste update: 2 september om 11:55

Na Koen Casteels en Yannick Carrasco lijkt er nog een Rode Duivel naar de Saudi Pro League te kunnen trekken. Volgens Fabrizio Romano heeft Al Ittihad een bod van om en bij de 35 miljoen euro gedaan op Leandro Trossard

Trossard mag dan wel niet altijd in de basis starten onder Arteta bij Arsenal, desondanks is hij een belangrijke speler voor de Londenaren. Met Reiss Nelson zag Trossard een concurrent vertrekken naar Fulham, maar tegelijkertijd werd Raheem Sterling overgenomen van Chelsea FC. 

De vraag is nu of Arsenal het bod zal aanvaarden, terwijl de transferperiode in Engeland al gesloten is. Daarnaast is het ook nog maar de vraag of Trossard zelf op zijn 29 een overstap naar Saudi-Arabië ziet zitten. 

De club van onder meer N'golo Kanté, Fabinho, Houssem Aouar, Moussa Diaby en Karim Benzema lijkt alleszins wel van plan om nog een flankspeler aan te trekken.

UPDATE: Volgens Sacha Tavolieri is de kogel al door de kerk. Zowel Arsenal als Leandro Trossard zelf zouden geen oren hebben naar het bod van Al-Ittihad. 

Arsenal heeft het bod van 35 miljoen euro meteen geweigerd en willen Trossard in Londen houden. Ook Trossard wil bij de Gunners blijven. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.