Rode Duivel Thomas Meunier teleurgesteld na LOSC Lille 1-3 PSG

Gestrafte Meunier teleurgesteld na verlies tegen PSG: 'Hoop binnenkort hetzelfde te kunnen zeggen over arbitrage...'

2 september om 09:51

Thomas Meunier slaagde er sinds zijn transfer naar LOSC Lille meteen in om indruk te maken én een basisplek te veroveren. Nochtans moest hij samen met sterkhouders Jonathan David (ex-KAA Gent) en Remy Cabella op de bank starten, om disciplinaire redenen. Na de 1-3 nederlaag was Meunier duidelijk teleurgesteld in de arbitrage en stak dat op X niet onder stoelen of banken.

Al na een goed halfuur moest LOSC tegen een 0-2 achterstand aankijken. Vitinha zette eerst een strafschop om waarna Barcola na enkele minuten de netten alweer kon doen trillen. Ex-KRC Genk-winger Edon Zhegrova maakte nog wel de aansluitingstreffer in minuut 78, maar PSG zou de wedstrijd uiteindelijk winnen met 1-3, na een doelpunt van Kolo Muani in extremis. 

Zowel Meunier als David moesten vrede nemen met een invalbeurt. Reden daarvoor was dat zij (en Cabella) niet zouden hebben deelgenomen aan het gezamelijke diner met het team, zo meldt L'Equipe. Dat viel niet in goede aarde bij de technische staf in Rijsel. Coach Bruno Genesio wilde er echter niet meer over kwijt op zijn persconferentie. 

Na afloop toonde Meunier zich op X duidelijk teleurgesteld. 'Enorme teleurstelling. Zo dichtbij maar toch zo veraf. Fier op het team en het publiek, ondanks alles! Ik hoop dat ik binnenkort ook hetzelfde kan zeggen over de arbitrage...', klinkt het streng bij Meunier. 'Nu present bij de Rode Duivels.'

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.